Cittaslowdag groot succes! (12-09-2017)

Samen met inwoners, lokale ondernemers, Cittaslowsupporters en organisaties organiseerden de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde zaterdag in Vriescheloo een Cittaslowdag: een dag in het teken van slow-living. De dag werd geopend door de burgemeesters Janneke Snijder en Leontien Kompier.

De burgemeesters openden eveneens het nieuwe Ganzenpad en onthulden twee beelden in de vorm van Cittaslow slakken op de Krabbenbrug in Veele.

In Vriescheloo was naast een fair een Levend Ganzenbord, demonstraties van de brandweer van Bellingwedde, de Giezelbaargbloazers, een Ganzenfanfare, workshops met ezeltjes en broodjes bakken, een wandeltocht onder leiding van Eltjo Glazenburg en een kunstactiviteit met Stefan de Keijser.

Ook bestond de mogelijkheid molen de Korenbloem te bezichtigen, een kijkje te nemen in mobiele bakkerij De Eenvoud, de dorpsschooltuin te bezoeken, een kleine expositie van de Historische Vereniging Westerwolde te bekijken of de schietkunst te beoefenen bij de Looster Schutters. Daarnaast kon er worden genoten van verschillende soorten muziek.

Snel naar

Adres

Hoofdweg 2, 9698 AE WeddeCittaslow

Openingstijden gemeentehuis

  • Maandag t/m vrijdag 9.00 - 12.00 uur
  • Donderdag 14.00 - 18.30 uur

Bellen & mailen

Zie ook: