Vacatures

Op 1 januari 2018 vieren we de geboorte van een nieuwe gemeente: de gemeente Westerwolde. Dan zijn de gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde samengevoegd tot een organisatie van ruim 250 medewerkers. We willen met jou op reis. Want er is veel te doen. En een nieuwe organisatie als Westerwolde kent zijn eigen dynamiek. We bieden je daarom de ruimte om te pionieren en eigen initiatieven te ontplooien. We vinden het belangrijk dat je je creativiteit laat zien, dat je kunt samenwerken. We zoeken iemand die net zo betrokken is als wijzelf, mensen die snel kunnen anticiperen op ontwikkelingen.

Bij de gemeente Westerwolde kun jij je eigen weg vinden. Het is interessant enuitdagend. Bij ons krijg je regie en mag je buiten de gebaande paden treden. Wij zoeken:

 • Manager Samenleving

  De gemeente Westerwolde is op zoek naar een manager samenleving voor 32 tot 36 uur per week. Samen met ruim 250 gemotiveerde collega’s ga jij vanaf 1 januari je steentje bijdragen om de ambities van de nieuwe gemeente Westerwolde waar te maken. Een gemeente waarbij we samenwerken, waar we buiten de gebaande paden durven te treden, waar we dienstverlenend, kostenbewust, betrouwbaar en communicatief zijn.

 • Manager programma’s en projecten

  De gemeente Westerwolde is op zoek naar een manager programma’s en projecten voor 32 tot 36 uur per week. Samen met ruim 250 gemotiveerde collega’s ga jij vanaf 1 januari je steentje bijdragen om de ambities van de nieuwe gemeente Westerwolde waar te maken. Een gemeente waarbij we samenwerken, waar we buiten de gebaande paden durven te treden, waar we dienstverlenend, kostenbewust, betrouwbaar en communicatief zijn.

 • Teamleider externe klant

  De gemeente Westerwolde is op zoek naar een teamleider Externe klant voor 32 tot 36 uur per week. Samen met ruim 250 gemotiveerde collega’s ga jij vanaf 1 januari je steentje bijdragen om de ambities van de nieuwe gemeente Westerwolde waar te maken. Een gemeente waarbij we samenwerken, waar we buiten de gebaande paden durven te treden, waar we dienstverlenend, kostenbewust, betrouwbaar en communicatief zijn.

 • Teamleider Participatie

  De gemeente Westerwolde is op zoek naar een teamleider Participatie voor 32 tot 36 uur. Samen met ruim 250 gemotiveerde collega’s ga jij vanaf 1 januari je steentje bijdragen om de ambities van de nieuwe gemeente Westerwolde waar te maken. Een gemeente waarbij we samenwerken, waar we buiten de gebaande paden durven te treden, waar we dienstverlenend, kostenbewust, betrouwbaar en communicatief zijn.

 • Strategisch adviseur communicatie

  De gemeente Westerwolde is op zoek naar een strategisch adviseur communicatie voor 32 tot 36 uur. Samen met ruim 250 gemotiveerde collega’s ga jij vanaf 1 januari je steentje bijdragen om de ambities van de nieuwe gemeente Westerwolde waar te maken. Een gemeente waarbij we samenwerken, waar we buiten de gebaande paden durven te treden, waar we dienstverlenend, kostenbewust, betrouwbaar en communicatief zijn.

 • Strategisch adviseur HRM

  De gemeente Westerwolde is op zoek naar een strategisch adviseur HR voor 32 tot 36 uur per week. Samen met ruim 250 gemotiveerde collega’s ga jij vanaf 1 januari je steentje bijdragen om de ambities van de nieuwe gemeente Westerwolde waar te maken. Een gemeente waarbij we samenwerken, waar we buiten de gebaande paden durven te treden, waar we dienstverlenend, kostenbewust, betrouwbaar en communicatief zijn.

 • Stage lopen?

  Op verschillende afdelingen kunnen wij regelmatig stagiaires plaatsen. Heb je belangstelling en wil je meer informatie? Neem dan contact op via bovenstaande gegevens.

Snel naar

Adres

Hoofdweg 2, 9698 AE WeddeCittaslow

Openingstijden gemeentehuis

 • Maandag t/m vrijdag 9.00 - 12.00 uur
 • Donderdag 14.00 - 18.30 uur (niet in juli en augustus)

Bellen & mailen

Zie ook: