Proclaimer

De gemeente Bellingwedde is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Mail uw reactie naar gemeente@bellingwedde.nl

Externe websites 

Op de website kunnen links naar instellingen en organisaties zijn opgenomen. De gemeente Bellingwedde is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar wordt verwezen. 

Privacystatement

De gemeente Bellingwedde gaat als lokale overheid uiterst zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Zowel bij een bezoek aan de gemeentelijke website als bij de verwerking van uw persoonsgegevens via de gemeentelijke balie handelt de gemeente Bellingwedde overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens. 

Het bezoek aan de website van Bellingwedde kan daarom geheel anoniem plaatsvinden. Natuurlijk zijn wij wel geïnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers, de tijdstippen van het bezoek (bijvoorbeeld overdag of in de avonduren) of welke pagina's het meest bezocht worden. Om de faciliteiten en functies aan te passen aan het systeem van de gebruiker, houden wij bij met welk type browser onze website wordt benaderd. Meer willen wij niet van u weten. 

Digitaal loket

Bij het aanvragen van bijvoorbeeld een product uit het Digitaal loket dient u bepaalde persoonsgegevens te verstrekken. Deze verwerkt de gemeente Bellingwedde alleen om u de gevraagde dienst te kunnen leveren. In die gevallen worden uw gegevens uitsluitend verwerkt om uw identiteit als aanvrager van het product vast te stellen en om misbruik door derden te voorkomen.Hiervoor maken wij gebruik van functionele en niet-functionele cookies.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de verwerking van uw persoonsgegevens, stuurt u dan een email naar gemeente@bellingwedde.nl.

 

Contact

CittaslowOpeningstijden

  • Ma t/m vrij 09.00 - 12.00 uur.
  • Burgerzaken ook donderdag 14.00 - 18.30 uur. In de maanden juli en augustus geen middag- en avondopenstelling.

Let op:

Het gemeentehuis en de gemeentewerf zijn op de volgende dagen gesloten:

  • donderdag 27 april,
  • vrijdag 28 april,
  • maandag 1 mei,
  • vrijdag 5 mei,

De avondopenstelling afdeling Burgerzaken op donderdag 4 mei vervalt. Het gemeentehuis is dan ‘s middags geopend van 14.00 tot 16.00 uur.

(0597) 53 71 00
(0597) 53 15 55
gemeente@bellingwedde.nl

Zie ook